Lietuviška profesionali kosmetika -

Naujienos



Nuo 2014 metų procedūros su AHA rūgštimis kaina - 100 Lt

Studentams ir moksleiviams (pateikus dokumentą) - 90 Lt

 

Kviečiame registruotis!

* * * 

Informuojame, kad O.D.A. produkciją siunčiame tik Lietuvos teritorijoje. Dėl užsakymų užsienyje kreiptis adresu         info@o-d-a.eu

 

 

Oficialus salonas! Šnipiškių g.2 Vilnius

Norintiems registruotis procedūroms

 Tel:8-686 88281

 

Naujiena! Dovanų kuponus galite įsigyti e-parduotuvėje arba salone Šnipiškių g.2

                                

 

 


 

 

JAU VEIKIA nauja parduotuvė-salonas Vilniuje! Šnipiškių g. 2

Daugiau informacijos: kontaktų skiltyje

Laukiame Jūsų!

             

"Professional Beauty 2013" paroda Londone Vasario 24-25 dienomis!

 Iki susitikimo parodoje.

 

 

Kelios akimirkos iš parodos "Olympic Beauty 2012" Londone

 

 

Kelios akimirkos iš parodos "Baltic Beauty 2012" Rygoje:

 

 

 

 

 

 

 


Apie Paraffinum Liquidum (medicinal)

Dabartiniu metu labai paplitę terminai, apibūdinantys įvairias prekių grupes, dažniausiai - su tikslu pritraukti patiklų pirkėją yra: ekologiškas, bio-, natūralus. Šiais klausimais galima diskutuoti be galo ir vieningo atsakymo nerasime, nes vyrauja skirtingi vertinimo kriterijai...

Paraffinum Liquidum (medicinal) – tai labai gerai išvalytas, skaidrus, bekvapis, beskonis  mineralinis aliejus, priklausantis cikloalkanams arba ciklinių sočiųjų angliavandenių grupei. Kaip ir visi angliavandeniai jis sudarytas iš C (anglies) ir H (vandenilio). Tai natūralus produktas, kuris  gaunamas distiliacijos būdu iš žemės gelmėse esančių naftos produktų.

Kaip Paraffinum Liquidum (medicinal) veikia:

Mūsų oda yra labai tolerantiška šiam preparatui, kadangi jis nesukelia alerginių reakcijų (C ir H), minkština odos paviršių, sulaiko drėgmę, apsaugo nuo neigiamo saulės spindulių poveikio – perkaitimo ir išdžiuvimo, neužkemša porų.  Todėl jis plačiai naudojamas vaikiškiems aliejams gaminti.

Naudojant kosmetikos gamyboje,  jis priduoda kremui lengvumo, lengvo vėsinančio poveikio.

Kur Paraffinum Liquidum (medicinal) naudojamas:

Paraffinum Liquidum labai plačiai naudojamas medicinoje, maisto pramonėje, o taip pat kosmetikos priemonių gamyboje.

Kosmetologai dirbantis su mūsų O.D.A. kosmetika skelbiami skiltyje KONTAKTAI. Nuoširdžiai rekomenduojame!!!