![]() |
Lietuviška profesionali kosmetika -Naujienos
JAU VEIKIA nauja parduotuvė-salonas Vilniuje! Daugiau informacijos: kontaktų skiltyje Laukiame Jūsų!
ODA teniso aikštėje :)
Apie Paraffinum Liquidum (medicinal) Dabartiniu metu labai paplitę terminai, apibūdinantys įvairias prekių grupes, dažniausiai - su tikslu pritraukti patiklų pirkėją yra: ekologiškas, bio-, natūralus. Šiais klausimais galima diskutuoti be galo ir vieningo atsakymo nerasime, nes vyrauja skirtingi vertinimo kriterijai... Paraffinum Liquidum (medicinal) – tai labai gerai išvalytas, skaidrus, bekvapis, beskonis mineralinis aliejus, priklausantis cikloalkanams arba ciklinių sočiųjų angliavandenių grupei. Kaip ir visi angliavandeniai jis sudarytas iš C (anglies) ir H (vandenilio). Tai natūralus produktas, kuris gaunamas distiliacijos būdu iš žemės gelmėse esančių naftos produktų. Kaip Paraffinum Liquidum (medicinal) veikia: Mūsų oda yra labai tolerantiška šiam preparatui, kadangi jis nesukelia alerginių reakcijų (C ir H), minkština odos paviršių, sulaiko drėgmę, apsaugo nuo neigiamo saulės spindulių poveikio – perkaitimo ir išdžiuvimo, neužkemša porų. Todėl jis plačiai naudojamas vaikiškiems aliejams gaminti. Naudojant kosmetikos gamyboje, jis priduoda kremui lengvumo, lengvo vėsinančio poveikio. Kur Paraffinum Liquidum (medicinal) naudojamas: Paraffinum Liquidum labai plačiai naudojamas medicinoje, maisto pramonėje, o taip pat kosmetikos priemonių gamyboje.
Mes Rygoje vykstančioje BALTIC BEUTY'11 parodoje Tarptautiniame Parodų Centre, Kipsalas g. 8, Ryga, Latvija, lapkričio 04-06 dienomis.
Kosmetologai dirbantis su mūsų O.D.A. kosmetika skelbiami skiltyje KONTAKTAI. Nuoširdžiai rekomenduojame!!! Visoms norinčiom tobulėti kosmetologėms, dalyvavusioms konferencijoje ŠIUOLAIKINIŲ CHEMINIŲ PYLINGŲ TENDENCIJOS ir nedalyvavusioms, sudėjom visą konferencijos medžiagą į du DVD diskus, iš kurių jūs galite mokytis, mokytis ir mokytis... :)
|
![]() |
![]() |
















