Lietuviška profesionali kosmetika Kremas su alavijais 200 ml


Kremas su alavijais 200 ml

Kaip veikia

Yra plačiai žinomos gydomosios Alavijo savybės. Medicinos ir kosmetikos preparatų gamyboje yra naudojama „minkštoji“ augalo lapo dalis, kuo geriau yra išvaloma žaliava nuo įvairių priedų bei priemaišų tuo kokybiškesnis yra produktas, kuris nesukelia jokių pašalinių, odos paviršių dirginančių reakcijų. Neišgrynintame arba blogai išgrynintame alavijo minkštime galima aptikti medžiagas, kurios yra toksiškos (paragavus yra kartaus skonio) ir jautresniems žmonėms gali išprovokuoti odos sudirgimą.

Alavijo lapo „minkštimo“ sudėtyje yra gausu biologiškai aktyvių medžiagų, kaip kad aminorūgštys, salicilo rūgštis, vitaminai A, C, B grupės. Pagrindinė veiklioji medžiaga, esanti alavijo sudėtyje, dėl kurios taip yra vertinamas alavijas,  yra polisacharidai, kurie gerai drėkina odą, o taip pat stiprina apsaugines odos savybes.

Kremas su Alaviju gerai įsigeria į odą, malonaus kvapo ir nepalieka riebaus pėdsako. Kremas su aukšta alavijo koncentracija užtikrina odai  daugiafunkcinę apsaugą, nes polisacharidų ilgosios grandinės išsidėsto išilgai odos paviršiaus ir sudaro tarsi apsauginę drėkinančią plėvelę, o polisacharidai, turintieji trumpesnę grandinę, patenka į gilesnius odos sluoksnius ir stimuliuoja Langerhanso ląsteles, kurios aktyviai dalyvauja apsauginėse odos funkcijose, stiprina imunitetą. Drėkinamoji polisacharidinė plėvelė apsaugo ir nuo UV spindulių.

Kam skirtas

Naudoti pirmas dienas po cheminio šveitimo procedūros, o taip pat esant jautresnėms, išsausėjusioms su odos tempimo pojūčiais odoms. Alijošiaus ekstraktas nuramina sudirgusią odą ir skatina regeneraciją.

Naudojimas

Naudoti reikia kiekvieną dieną  – ryte ir vakare,  tik intensyvus kremo naudojimas  po 1-2 savaičių  duos ženklius rezultatus.


 

Apie  Paraffinum Liquidum (medicinal)

Dabartiniu metu labai paplitę terminai, apibūdinantys įvairias prekių grupes, dažniausiai - su tikslu pritraukti patiklų pirkėją yra:  ekologiškas, bio-, natūralus. Šiais klausimais galima diskutuoti be galo ir vieningo atsakymo nerasime, nes vyrauja skirtingi vertinimo kriterijai...

Paraffinum Liquidum (medicinal) – tai labai gerai išvalytas, baltos spalvos, bekvapis, beskonis  mineralinis aliejus, priklausantis cikloalkanams arba ciklinių sočiųjų angliavandenių grupei. Kaip ir visi angliavandeniai jis sudarytas iš C (anglies) irH2 (vandenilio). Tai natūralus produktas, kuris  gaunamas distiliacijos būdu iš žemės gelmėse esančių naftos produktų.

Kaip Paraffinum Liquidum (medicinal) veikia:

Mūsų oda yra labai tolerantiška šiam preparatui, kadangi jis nesukelia alerginių reakcijų (C ir H2), minkština odos paviršių, sulaiko drėgmę, apsaugo nuo neigiamo saulės spindulių poveikio – perkaitimo ir išdžiuvimo, neužkemša porų.  Todėl jis plačiai naudojamas vaikiškiems aliejams gaminti.

Naudojant kosmetikos gamyboje,  jis priduoda kremui lengvumo, lengvo vėsinančio poveikio. 

Kur Paraffinum Liquidum (medicinal) naudojamas:

Paraffinum Liquidum labai plačiai naudojamas medicinoje, maisto pramonėje, o taip pat kosmetikos priemonių gamyboje.